Green Witch Project

Dones / Reducció de danys i riscos / Cànnabis

THE GREEN WITCH PROJECT vol contribuir a cobrir la necessitat d’analitzar, investigar i visibilitzar l’ús del cànnabis per part de diferents col·lectius de dones des d’una perspectiva àmplia de reducció de danys i riscos. L’objectiu és promoure la regulació del seu potencial terapèutic aplicat als problemes que es poden generar per l’ús d’altres tipus de substàncies. Per això proposem donar visibilitat i publicar l’experiència de dones usuàries, activistes i professionals de diferents àmbits.

És important atendre aquesta necessitat perquè el consum de cànnabis -en les seves diferents formes- i sobretot per part dels col·lectius de dones, té característiques diferents. Des de l’autoatenció en entorns domèstics i xarxes informals fins a l’automedicació per tractar dolències i malalties físiques i psicològiques, passant per usos recreatius i experimentals vinculats a estratègies per reduir el consum d’altres substàncies més nocives, com l’alcohol, la cocaïna o l’heroïna.

És important pensar en com regular, com controlar la qualitat del producte, com els productes es poden desenvolupar d’una manera sostenible amb cultius de proximitat.

Necessitem aquest espai més inclusiu que tingui en compte tota aquella realitat i no deixa ningú fora d’això.

Els problemes derivats de l’hepatita c, cirrosis… Obliga la persona a deixar l’alcohol. I un altra vegada, el cànnabis és aquí per ajudar.

En el cas específic de les dones i les drogues, tenim un buit molt gran que és el gran biaix que existeix en ciència que és pràcticament tota feta amb homes blancs, de fet, inclús els estudis fets amb animals, són fets amb animals mascles.

Cànnabis com a estratègia terapèutica i de reducció de danys i riscos en el consum d’altres substàncies amb veu de dona.

Guió i Direcció: Tre Borràs – Antoniu Llort – Christophe Sion
Filmació i Edició: Christophe Sion
Il·lustracions: Adela Blasi
Traducció: Marcus Packard i Antoniu Llort
Música: Lucky & Bastard
Una producció de Hokusai Films

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad