On the war on drugs

Antiprohibicionisme / Polítiques de drogues / Regulació

El documental “On The War On Drugs” pretén posar en relleu idees, arguments i pràctiques progressistes que critiquen les actuals polítiques prohibicionistes de drogues.
En examinar els seus orígens històrics i l’impacte negatiu sobre els humans, esperem promoure una comprensió més àmplia i crítica de la prohibició. Amb aquesta pel·lícula pretenem fomentar i contribuir a un debat molt necessari sobre la millor manera de regular el consum de diferents substàncies psicoactives.

Al final de la 2a Guerra Mundial, els americans essencialment, mitjançant els impulsors que van dur a terme les convencions de les Nacions Unides amb una sola manera de veure les coses i dir al món: l’ús d’alcohol és “ok” i la resta de drogues són dolentes.

Els membres de la comunitat han d’entendre que el consum de drogues no és una cosa repugnant que faci la gent dolenta.

Per dir-ho directament, la prohibició és una aberració històrica, és un error…

Molts metges no es molesten a veure si el seu país ha sobreinterpretat algunes parts de les convencions i n’ha reinterpretat d’altres.

Amb la col·laboració del Pla d’accions sobre drogues de Reus i ARSU.

Guió: Tre Borràs – Antoniu Llort
Filmació i Edició: Christophe Sion
Traducció: Marta Bonet – Marcus Packard
Una producció de Hokusai Films

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad