Insostenible, rere la brossa

Road movie / Ecologia / Corrupció / Política

Tràiler

Milers de camions i vaixells carregats de residus circulen cada dia per les autopistes i ports europeus: milions de tones de residus de les quals només se n’inspecciona una part mínima. Les diferents normatives dels Estats de la UE no impedeixen el trànsit de residus allà on resulta més barat gestionar-los, un trànsit que sovint incorpora pràctiques il·legals i que pot tenir, com demostra Itàlia, conseqüències tràgiques per a la salut dels ciutadans.

Amb la llei a la mà els residus s’han de gestionar el més a prop possible del lloc on s’han generat

Direcció i realització: Christophe Sion
Guió: Rafa Marrasé, Maria Roig i Christophe Sion
Producció: Christophe Sion
Productor executiu TVC: Jordi Ambròs Hortensi
Productor delegat TVC: Daniel Barea Delgado
Director fotografia i muntatge: Christophe Sion
Director de producció: Maria Roig i Christophe Sion
Música original: Gerard Marsal Norte
Lingüista: Maria Roig i Annalisa Giostra

“Insostenible, rere la brossa” és una producció d’Hokusai Films en coproducció amb Kinè, la participació de Televisió de Catalunya, Porta Enrere i el suport de la Diputació de Tarragona.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad