Goodbye Julia

November 23, 2023 Fiction

We saw it at the Festival REC from Tarragona and we liked it very much for the human relations themes it deals with.

Synopsis

Immerses en un clima de forta tensió política just abans de la segregació de  Sudan del sud, la Mona, una ex cantant musulmana vol redimir el seu sentiment de culpabilitat contractant la jove i catòlica Lisa com a minyona i acollint-la a ella i el seu fill a casa seva després de la desaparició del seu home. GOODBYE JULIA és la historia de dues dones que encarnen a la seva manera els “dos Sudan” a punt de separar-se. 

Mohamed Kordsofani ens presenta una historia personal i íntima emmarcada en un fet històric que va dividir el país i va empènyer a milers de ciutadans a abandonar casa seva en un clima d’odi i enfrontament. I amb aquest teló de fons, dos retrats de dones fortes com la Mona i la Lisa acompanyen el missatge polític de la pel·lícula. A través de la seva vida quotidiana, s’explora un panorama de temes: la culpa, les revelacions, la injustícia, el pes del patriarcat i el conservadorisme, i molt més. Preocupacions que ressonen no només al Sudan sinó també a la resta del món.

Leave a Reply

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad