Àma Gloria

novembre 25, 2023 Ficció

La vam veure al Festival REC de Tarragona i ens ha agradat moltíssim.  Una pel·lícula delicada, emotiva i bonica.

Sinopsi

La Cléo, una nena de sis anys, estima la seva mainadera Gloria més que res en el món. Quan la Gloria torna sobtadament a Cap Verd per cuidar dels seus propis fills, la Cléo li fa prometre que es tornaran a veure aviat. Les dues hauran d’aprofitar al màxim l’últim estiu que passen juntes.

AMA GLORIA és una història d’amor i d’afecte, de creixement i comprensió, commovedora i captivadora, que basa la seva força en la senzillesa de saber distingir els petits gestos, el que és important a la vida i a les relacions.

Marie Amachoukeli en el seu preciós primer llargmetratge en solitari (guanyà la Camera d’Or de Cannes amb “Party Girl”, 2014, en co-direcció), cerca una proximitat màxima als personatges i els seus detalls més subtils i sentits, sense caure en la sensibleria. Narrada amb la mirada de la Cléo, tot se’ns desvetlla des de la innocència, i la sorpresa del descobriment del món, incloses les decepcions. Les mirades són completades por bells interludis d’animació que ens recorden que a la infantesa, la imaginació i la realitat conflueixen, creant un món propi i fascinant.

Leave a Reply

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad