Terra i llibertat

novembre 16, 2023 Ens agrada Ficció

La vam veure dins de les programacions d’ACTE Cambrils.

Sinopsi

Tardor del 1936. David, un jove comunista a l’atur, deixa Liverpool per incorporar-se a la lluita contra el feixisme a l’inici de la Guerra Civil Espanyola. Ingressa a la secció Internacional de la Milícia Republicana al front d’Aragó, on coneixerà Bernard, Lawrence, Coogan, Blanca, Maite… milicians com ell procedents de tot Europa i els Estats Units. David és ferit i ha de ser hospitalitzat a Barcelona. A la ciutat, comunistes i anarquistes dirimeixen la seva pròpia guerra interna. Dividit entre la lleialtat al seu partit i el seu amor per Blanca, David torna al capdavant per lluitar per la pervivència del seu somni revolucionari.

Leave a Reply

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad