Nascuts per ser salvatges

novembre 13, 2023 Documental Ens agrada Hem participat

Els companys de Work Less Climb More ens endinsen a la vida d’una parella que busca el camí més respectuós per donar a llum els seus fills.

Direcció, fotografia i muntatge: Laurent Triay
Imatges addicionals : Javier Rodriguez
Dron: Christophe Desplanques i Christophe Sion
Producció: Work Less Climb More

Sinopsi

Una immersió en la vida d’una parella que busca el camí més respectuós per donar a llum els seus fills. Ignorant el tema del naixement al començament de la història, la pel·lícula recorre el seu viatge fins a l’elecció del naixement lliure. Aquesta pel·lícula és sobretot un homenatge al poder creatiu de les dones i a l’amor. És un himne dedicat a la natura i la seva perfecció. L’objectiu de la pel·lícula és mostrar un estil de vida senzill en sintonia amb la natura i fer que el part a casa supervisat sigui més accessible i més respectat per tothom. En aquest sentit, la pel·lícula és molt educativa, i conté una quantitat molt gran d’informació. També s’adreça als futurs pares, com a eina que els permeti entendre millor el seu paper durant l’embaràs i el part. És una pel·lícula sense judicis, que només mostra fets, per tal que cadascú pugui treure les seves conclusions personals.

Leave a Reply

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad