Sica

maig 26, 2023 Ficció

La vam veure al Cinema Rambla de l’Art de Cambrils.

Sinopsi

Sica (14) està obsessionada que el mar li torni el cos del seu pare després d’un naufragi a la Costa da Morte (Costa de la Mort), Galícia. Mentre camina pels penya-segats coneix un noi, Suso (15), el Caçador de Tempestes, tan estrany com ella, que espera l’arribada d’Ofelia, la mare de totes les tempestes. Sica investiga les circumstàncies que van portar a la mort del seu pare i emprèn un dolorós viatge de descoberta. Per a ella, el poble pesquer on ha crescut, marcat per la brutalitat del seu oceà i el creixent desequilibri de la Natura, mai no tornarà a ser el mateix.

Leave a Reply

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Contiene enlaces a sitios web de terceros con políticas de privacidad ajenas que podrás aceptar o no cuando accedas a ellos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Más información
Privacidad